010 - 798 90 91

Ongediertebestrijder nodig in Rotterdam?

Bedwantsen bestrijden in Rotterdam

Heeft u bedwantsen in uw huis in Rotterdam? Wacht dan niet langer, kom meteen in actie. Bedwantsen kunnen overal in uw huis gaan zitten als u te lang wacht. Hoe langer het duurt voor er actie ondernomen wordt, hoe moeilijker de bedwants te bestrijden is.

De bedwants, ook wel bekend als de wandluis, is een parasiet van zo’n 5 millimeter lang. De wants is rood tot bruin en leeft van onder andere mensenbloed. De meeste bedwantsen leven in en rondom het bed. Met zijn steeksnuit prikt hij door de huid heen. Wantsen kunnen maanden zonder voedsel.

Het is daarom vrijwel onmogelijk om van de bedwants af te komen indien u geen professionele ongediertebestrijder inschakelt. De beestjes kunnen zich bovendien snel voortplanten en zich goed verstoppen. Heeft u last van bedwants in Rotterdam? Schakel Under Control Zuid-Holland vandaag nog in.

Bestrijding in Rotterdam

Onze ongediertebestrijders weten precies hoe ze bedwantsen moeten bestrijden. Het is essentieel om alle bedwantsen te verwijderen. Anders komen ze eenvoudig terug. Wij sporen ze op aan de hand van uitwerpselen, eitjes en geur.

We zetten diverse bestrijdingsmiddelen tegen de bedwants in. Meer weten? Of heeft u last van bedwantsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel 010 - 798 90 91 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in.

Ons werkgebied

Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Waarom Under Control Zuid-Holland?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Hoofdvestiging