085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Rotterdam

Muizen en ratten bestrijden Rotterdam

Heeft u muizen en ratten in uw woning in Rotterdam? Hoort u ze ’s nachts lopen? Of treft u uitwerpselen aan? Schakel dan een ervaren ongediertebestrijder in om verdere overlast te voorkomen. Deze beestjes kunnen meer ellende aanrichten dan u wellicht zou denken. Zowel muizen als ratten kunnen veel schade aan uw woning toebrengen. Daarnaast zorgen ze voor stankoverlast en kunnen ze ziektes overbrengen.

Muizen in huis in Rotterdam

Muizen kunnen veel kapot maken. Ze knagen aan meubilair, hout, bekabeling en plastic. Ze kunnen zelfs woningbranden veroorzaken doordat ze kabels vernielen. Verder zorgen ze voor slechte hygiëne, laten ze uitwerpselen langs de muur achter en bouwen ze nesten op beschutte plaatsen.

Rattenplaag bestrijden

Veel slachtoffers van een ratten- of muizenplaag proberen de dieren weg te krijgen door doe-het-zelf producten in te zetten. Dit zorgt soms voor een tijdelijke vermindering van het probleem, maar lost het probleem niet bij de bron op. De muizen blijven terugkomen.

Wilt u voor eens en voor altijd van uw muizen afkomen? Schakel dan onze ervaren bestrijders in. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen. Meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of vul ons contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606