0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Rotterdam

Muizen en ratten bestrijden Rotterdam

Heeft u muizen en ratten in uw woning in Rotterdam? Hoort u ze ’s nachts lopen? Of treft u uitwerpselen aan? Schakel dan een ervaren ongediertebestrijder in om verdere overlast te voorkomen. Deze beestjes kunnen meer ellende aanrichten dan u wellicht zou denken. Zowel muizen als ratten kunnen veel schade aan uw woning toebrengen. Daarnaast zorgen ze voor stankoverlast en kunnen ze ziektes overbrengen.

Muizen in huis in Rotterdam

Muizen kunnen veel kapot maken. Ze knagen aan meubilair, hout, bekabeling en plastic. Ze kunnen zelfs woningbranden veroorzaken doordat ze kabels vernielen. Verder zorgen ze voor slechte hygiëne, laten ze uitwerpselen langs de muur achter en bouwen ze nesten op beschutte plaatsen.

Rattenplaag bestrijden

Veel slachtoffers van een ratten- of muizenplaag proberen de dieren weg te krijgen door doe-het-zelf producten in te zetten. Dit zorgt soms voor een tijdelijke vermindering van het probleem, maar lost het probleem niet bij de bron op. De muizen blijven terugkomen.

Wilt u voor eens en voor altijd van uw muizen afkomen? Schakel dan onze ervaren bestrijders in. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen. Meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of vul ons contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606