010 - 798 90 91

Ongediertebestrijder nodig in Rotterdam?

Muizen en ratten bestrijden Rotterdam

Heeft u muizen en ratten in uw woning in Rotterdam? Hoort u ze ’s nachts lopen? Of treft u uitwerpselen aan? Schakel dan een ervaren ongediertebestrijder in om verdere overlast te voorkomen. Deze beestjes kunnen meer ellende aanrichten dan u wellicht zou denken. Zowel muizen als ratten kunnen veel schade aan uw woning toebrengen. Daarnaast zorgen ze voor stankoverlast en kunnen ze ziektes overbrengen.

Muizen in huis in Rotterdam

Muizen kunnen veel kapot maken. Ze knagen aan meubilair, hout, bekabeling en plastic. Ze kunnen zelfs woningbranden veroorzaken doordat ze kabels vernielen. Verder zorgen ze voor slechte hygiëne, laten ze uitwerpselen langs de muur achter en bouwen ze nesten op beschutte plaatsen.

Rattenplaag bestrijden

Veel slachtoffers van een ratten- of muizenplaag proberen de dieren weg te krijgen door doe-het-zelf producten in te zetten. Dit zorgt soms voor een tijdelijke vermindering van het probleem, maar lost het probleem niet bij de bron op. De muizen blijven terugkomen.

Wilt u voor eens en voor altijd van uw muizen afkomen? Schakel dan onze ervaren bestrijders in. We maken geen gebruik van gevaarlijke rattenvallen of inhumane rattenbestrijdingsmiddelen. Meer weten? Neem contact met ons op. Bel ons of vul ons contactformulier in.

Ons werkgebied

Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging