010 - 798 90 91

Ongediertebestrijder nodig in Rotterdam?

Kakkerlakken Rotterdam

Heeft u in Rotterdam een kakkerlakkenplaag? Kakkerlakken zijn heel erg moeilijk te bestrijden omdat ze zich goed kunnen verstoppen en vaak tegen gif kunnen. Veel kakkerlakken zijn namelijk resistent geworden tegen vele soorten gif.

Kakkerlak in huis

Er zijn veel verschillende soorten kakkerlakken. Deze variëren van 1 centimeter tot 8 centimeter. Ze zijn vaak bruin tot zwart, lopen snel en kunnen soms vliegen tevens zijn het alleseters. Vaak komen ze op etensresten af, bijvoorbeeld in uw keuken. Overdag verstoppen ze zich in spleten en gaten, waardoor u ze niet ziet.

De dieren kunnen zich extreem snel voortplanten. Ze zijn voornamelijk gevaarlijk omdat ze bacteriën en ziektes kunnen overbrengen.

Komt u ’s nachts een kakkerlak tegen? Of heeft u langwerpige sporen op muren gevonden? Wij bestrijden uw kakkerlakkenplaag in Rotterdam en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op.

Kakkerlakken bestrijden

Met speciale spuitbussen kunt u naden en kieren in uw woning behandelen. Echter helpt dit vaak maar voor korte tijd. Neem daarom contact op met een ervaren ongediertebestrijder. Under Control Zuid-Holland kan kakkerlakken bestrijden op een snelle manier. Wij bestrijden het ongedierte met methoden die ongevaarlijk zijn voor zowel mensen als huisdieren.

Heeft u kakkerlak gezien in uw woning? De kans is zeer groot dat er meer zijn. Bel ons op 010 - 798 90 91 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij staan graag voor u klaar.

Ons werkgebied

Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Waarom Under Control Zuid-Holland?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging