010 - 798 90 91

Ongediertebestrijder nodig in Rotterdam?

Kakkerlakken bestrijden Rotterdam

Kakkerlakken bestrijden laat u doen door een professionele ongediertebestrijder. In Rotterdam en omgeving kunt u hiervoor terecht bij De vakman. Kakkerlakken zijn erg moeilijk te bestrijden. Ze kunnen zicht goed verstoppen en kunnen vaak tegen verschillende soorten gif. Veel kakkerlakken zijn namelijk resistent geworden tegen vele soorten gif. Om een kakkerlakkenplaag te voorkomen doet u er goed aan om snel hulp bij ongediertebestrijding in te schakelen. Of het nu gaat om vlooien bestrijden, bedwantsen bestrijden of elk ander soort ongedierte geldt dat er snel actie ondernomen moet worden.

Kenmerken kakkerlakken

Er zijn heel veel verschillende soorten kakkerlakken. Dit zijn er maar liefst 4690. Gelukkig vormen slechts enkele soorten in Nederland wel eens een plaag. Dit zijn de Duitse en Amerikaanse kakkerlak. Deze variëren van 1 centimeter tot 8 centimeter. Ze zijn vaak bruin tot zwart, lopen snel en kunnen soms vliegen tevens zijn het alleseters. Vaak komen ze op etensresten af, bijvoorbeeld in uw keuken. Overdag verstoppen ze zich in spleten en gaten, waardoor u ze niet ziet.

Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Een vrouwtje draagt 3 tot 5 weken een soort ei-pakketje met zich mee. Een pakketje bestaat doorgaans uit ongeveer 30 eitjes. Afhankelijk van de omgeving, hierbij moet u denken aan temperatuur en het voedselaanbod kan dit iets variëren. Een kakkerlak vormt niet direct een gevaar voor de mens. Echter doordat ze bacteriën en ziektes bij zich dragen en deze kunnen overbrengen op voedsel door hiervan te eten of de behoefte op te doen vormt het indirect wel een risico.
Ze zijn voornamelijk gevaarlijk omdat ze bacteriën en ziektes kunnen overbrengen.

Dat kakkerlakken vaak geassocieerd worden met een mindere hygiëne is vast niet nieuw voor u. Hoewel er inderdaad een link is tussen achtergebleven etensresten en de aanwezigheid van kakkerlakken, is dit niet altijd de oorzaak.

Kakkerlakken bestrijden

Zoals eerder genoemd is het zelf bestrijden van een kakkerlakkenplaag in huis ontzettend lastig. Dit heeft met verschillende factoren te maken:

  • Overdag verstopt de kakkerlak zich het liefst. Kieren en spleten zijn hierbij favoriet.
  • Het aanbrengen van gifstoffen is hierdoor het wegkruipen een stuk lastiger.
  • Door overmatig gebruik van bepaalde bestrijdingsmiddelen zijn kakkerlakken resistent geworden.
  • Achter gelaten ei-pakketjes zijn lastig waar te nemen, waardoor het probleem snel kan terugkomen.

Bij veel winkels kunt u doe-het-zelf producten kopen voor de bestrijding van kakkerlakken. Deze helpen zeker, maar zijn zelden afdoende om het probleem echt op te lossen. Het bestrijden van kakkerlakken is te vergelijken met houtworm bestrijden. Om er echt vanaf te komen heeft u een vakman nodig. Onze professionele ongediertebestrijders hebben speciale spuitbussen om uw woning te behandelen. De vakman kan kakkerlakken bestrijden op een snelle manier. Wij bestrijden het ongedierte met methoden die ongevaarlijk zijn voor alle bewoners. Dus ook voor uw huisdieren!

Kakkerlakken bestrijden Rotterdam contact

Heeft u kakkerlak gezien in uw woning? De kans is zeer groot dat er meer zijn. Als u geen zin heeft om zelf in de weer te gaan, of u wilt het graag meteen grondig en professioneel laten aanpakken kunt altijd onze ongediertestrijders inschakelen. Wij zijn te bereiken op 010 - 798 90 91 zodat u meteen een afspraak kunt maken. Ook kunt u onze expertise inschakelen door het contactformulier in te vullen.

Ons werkgebied

Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging