010 - 798 90 91

Ongediertebestrijder nodig in Rotterdam?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

Muggen, vliegen en rioolvliegjes zijn met name in grote aantallen erg vervelend. Vliegen zoemen niet alleen, ze verspreiden ook bacteriën en lopen over uw eten. Heeft u een vliegenplaag? Wij helpen u van uw vliegenoverlast af. Ook bij muggenproblemen kunt u op ons rekenen. Schakel vandaag nog VKP Plaagdierbestrijding in.

Vliegen in uw huis in Rotterdam

Heeft u een vliegenplaag in uw huis of pand in Rotterdam? Wij zorgen voor een adequate oplossing. Vliegen verspreiden bacteriën omdat ze graag op voedsel en in verrot afval zitten. Kom snel in actie tegen uw vliegenoverlast. Wij helpen u graag om vliegen te bestrijden.

Rioolvliegjes door rioollekkage

Heeft u last van rioolvliegjes? Deze vliegjes worden ook wel motmuggen genoemd en komen vaak op vochtige plekken voor. Vaak kunt u ze in uw huis vinden wanneer u een rioollekkage heeft. De vliegjes zelf doen u geen kwaad, maar verspreiden wel bacteriën die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Heeft u last van deze kleine rioolvliegjes? Schakel uw specialist in Rotterdam in. Wij bestrijden rioolvliegjes of motmuggen door de voedselbron te verwijderen. We geven larfjes geen kans. Alleen op die manier verdwijnen de rioolvliegjes voorgoed.

Overlast van muggen

Heeft u last van veel muggen? Wacht dan niet langer en laat u niet meer lek steken. Wij hebben effectieve technieken om de mug te verdrijven. Wij achterhalen de broedplaats van de muggen en gaan deze daarna professioneel te lijf.

Meer weten over onze bestrijdingsmethoden bij overlast van muggen, vliegen en rioolvliegjes? Neem in Rotterdam en omgeving contact met ons op!

Ons werkgebied

Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

Waarom VKP Plaagdierbestrijding?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Hoofdvestiging