0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Rotterdam

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

Muggen, vliegen en rioolvliegjes zijn met name in grote aantallen erg vervelend. Vliegen zoemen niet alleen, ze verspreiden ook bacteriën en lopen over uw eten. Heeft u een vliegenplaag? Wij helpen u van uw vliegenoverlast af. Ook bij muggenproblemen kunt u op ons rekenen. Schakel vandaag nog de door ons aangedragen professional in.

Vliegen in uw huis in Rotterdam

Heeft u een vliegenplaag in uw huis of pand in Rotterdam? Wij zorgen voor een adequate oplossing. Vliegen verspreiden bacteriën omdat ze graag op voedsel en in verrot afval zitten. Kom snel in actie tegen uw vliegenoverlast. Wij helpen u graag om vliegen te bestrijden.

Rioolvliegjes door rioollekkage

Heeft u last van rioolvliegjes? Deze vliegjes worden ook wel motmuggen genoemd en komen vaak op vochtige plekken voor. Vaak kunt u ze in uw huis vinden wanneer u een rioollekkage heeft. De vliegjes zelf doen u geen kwaad, maar verspreiden wel bacteriën die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Heeft u last van deze kleine rioolvliegjes? Schakel uw specialist in Rotterdam in. Wij bestrijden rioolvliegjes of motmuggen door de voedselbron te verwijderen. We geven larfjes geen kans. Alleen op die manier verdwijnen de rioolvliegjes voorgoed.

Overlast van muggen

Heeft u last van veel muggen? Wacht dan niet langer en laat u niet meer lek steken. Wij hebben effectieve technieken om de mug te verdrijven. Wij achterhalen de broedplaats van de muggen en gaan deze daarna professioneel te lijf.

Meer weten over onze bestrijdingsmethoden bij overlast van muggen, vliegen en rioolvliegjes? Neem in Rotterdam en omgeving contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606