085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Rotterdam

Muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden

Muggen, vliegen en rioolvliegjes zijn met name in grote aantallen erg vervelend. Vliegen zoemen niet alleen, ze verspreiden ook bacteriën en lopen over uw eten. Heeft u een vliegenplaag? Wij helpen u van uw vliegenoverlast af. Ook bij muggenproblemen kunt u op ons rekenen. Schakel vandaag nog de door ons aangedragen professional in.

Vliegen in uw huis in Rotterdam

Heeft u een vliegenplaag in uw huis of pand in Rotterdam? Wij zorgen voor een adequate oplossing. Vliegen verspreiden bacteriën omdat ze graag op voedsel en in verrot afval zitten. Kom snel in actie tegen uw vliegenoverlast. Wij helpen u graag om vliegen te bestrijden.

Rioolvliegjes door rioollekkage

Heeft u last van rioolvliegjes? Deze vliegjes worden ook wel motmuggen genoemd en komen vaak op vochtige plekken voor. Vaak kunt u ze in uw huis vinden wanneer u een rioollekkage heeft. De vliegjes zelf doen u geen kwaad, maar verspreiden wel bacteriën die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Heeft u last van deze kleine rioolvliegjes? Schakel uw specialist in Rotterdam in. Wij bestrijden rioolvliegjes of motmuggen door de voedselbron te verwijderen. We geven larfjes geen kans. Alleen op die manier verdwijnen de rioolvliegjes voorgoed.

Overlast van muggen

Heeft u last van veel muggen? Wacht dan niet langer en laat u niet meer lek steken. Wij hebben effectieve technieken om de mug te verdrijven. Wij achterhalen de broedplaats van de muggen en gaan deze daarna professioneel te lijf.

Meer weten over onze bestrijdingsmethoden bij overlast van muggen, vliegen en rioolvliegjes? Neem in Rotterdam en omgeving contact met ons op!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606