0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Rotterdam

Bedwantsen bestrijden Rotterdam

Wilt u bedwantsen bestrijden in Rotterdam? Wacht dan niet langer, kom meteen in actie. Bedwantsen kunnen overal in uw huis gaan zitten als u te lang wacht. Net als bij vlooien bestrijden; hoe langer het duurt voor er actie ondernomen wordt, hoe moeilijker en intensiever de bestrijding. Bel de door ons aangedragen professional voor snelle bedwants bestrijding. Dat kan op 0800 255 3733.

 

Kenmerken bedwantsen

De bedwants, ook wel bekend als de wandluis, is een parasiet van zo’n 5 millimeter lang. De wants is rood tot bruin en leeft van onder andere mensenbloed. De meeste bedwantsen leven in en rondom het bed en matras. Met zijn steeksnuit prikt hij door de huid heen om bloed te zuigen. Op deze plek ontstaat een bultje dat jeukt. De beet zelf merkt u gelukkig niet. Meestal zitten er een paar bultjes in een rij. Het kan zijn dat u wel heftig reageert op een beet. De kans is groot dat u dan een allergische reactie heeft. Bedwantsen dragen geen ziektes met zich mee. Een beet kan los van de jeuk gelukkig geen kwaad. De vlekjes die ontstaan na een beet verdwijnen vaak met een paar weken. Net als bij andere beten is het niet verstandig om de bultjes open te krabben. Door dit te doen kan er een ontsteking en litteken ontstaan.

Bedwantsen kunt u eigenlijk overal oplopen. Al is het risico hierop groter op gemeenschappelijke plekken. Hierbij kunt u denken aan hotels, bed en breakfast, bioscopen maar ook de stoelen in een bus of trein kunnen bedwantsen bevatten. Ze kunnen zowel in uw kleding gaan zitten als dat ze in uw bagage kruipen. ’s Nachts zijn de bedwantsen actief en komen ze tevoorschijn. In verhouding kunnen ze snel lopen waardoor u al snel in meerdere vertrekken in uw huis last heeft van de wants.

 

Levenscyclus bedwants

Een bedwants kan 18 weken lang elke dag 5 tot 8 eitjes leggen. Dit komt al snel neer op 900 eitjes per bedwants. De eitjes komen na 1 tot 2 weken uit. Bij goede omstandigheden duurt het 7 weken tot de kleine bedwantsen volwassen zijn en zich kunnen voortplanten. Voor u het weet zit uw woning vol en moet u bedwantsen bestrijden. Een volwassen bedwants leeft gemiddeld tussen een half jaar en één jaar. Mede door het snelle voortplanten komt u er lastig vanaf. Bovendien kan de bedwants maanden tot soms wel een jaar zonder eten en is het een meester in verstoppen. Wilt u nog meer weten over de bedwants? Bekijk dan eens de site van het RIVM.

 

Bedwantsen bestrijden en voorkomen

Het is natuurlijk niet het eerste waar u aan denk als u na een lange reis eindelijk uw bestemming heeft bereikt. Maar voordat u op het bed ploft is het verstandig om deze te inspecteren. Vooral in hotelkamers is de hygiëne niet altijd zoals het hoort te zijn. Dit kunt u doen om bedwantsen te voorkomen en bedwantsen te bestrijden:

  • Controleer het matras. Vooral onder het matras zullen de bedwantsen zich schuilhouden.
  • Sluit uw koffers af! Zet deze bij voorkeur op een rekje of in de badkamer.
  • Schud uw kleding goed uit voordat u deze weer inpakt.(Doe dit bij het uitpakken ook) Als u op locatie kunt wassen doe dit dan op 60Cº. Anders dient u dit thuis te doen.
  • Was ook uw kleding die schoon mee naar huis is gekomen.
  • U kunt ook uw kleding/spullen 1 week bij minimaal -14Cº bewaren. Dit doodt de bedwantsen en de eitjes.
  • Wees heel voorzichtig met tweedehands kleding en matrassen.

 

Professioneel bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden is eigenlijk een klus voor de professionele ongediertebestrijding. U kunt zelf het nodige doen om ze te voorkomen, maar als u ze eenmaal heeft is het bijzonder lastig om hier ook weer zelf vanaf te komen. Heeft u last van bedwants in Rotterdam? Schakel de door ons aangedragen professional vandaag nog in. Onze ongediertebestrijders weten precies hoe bedwantsen te bestrijden. Het is essentieel om alle bedwantsen te verwijderen. Anders komen ze eenvoudig terug. Wij sporen ze op aan de hand van uitwerpselen, eitjes en geur. We zetten diverse bestrijdingsmiddelen tegen de bedwants in. Meer weten? Of heeft u last van bedwantsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel 0800 255 3733 om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in.

Bedwantsen bestrijden in Rotterdam laat u doen door de door ons aangedragen professional!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606